Fix “Ovaj iPhone je već aktiviran. Sada možete isključiti ovaj iPhone. "

Neki korisnici uređaja Apple iPhone ili iPad mogu naići na problem kada pokušaju priključiti svoj uređaj na svoje računalo i sinkronizirati ga s iTunes-om, gdje se opetovano pojavljuje poruka koja kaže:

Ovaj iPhone je već aktiviran. Sada možete prekinuti vezu s ovim iPhone uređajem.

Da biste prešli ovu poruku i omogućili sinkronizaciju uređaja, slijedite ove korake.

MacOS

  1. Zatvori iTunes.
  2. U Finderu odaberite " Go "> " Utilities "> " Terminal ".
  3. Upišite sljedeće, a zatim pritisnite " Enter ":
    • defaults delete com.apple.iTunes StoreActivationMode

Windows

  1. Zatvori iTunes.
  2. Držite tipku Windows, a zatim pritisnite “ R ” da biste otvorili dijaloški okvir “ Run ”.
  3. Izvršite jedan od sljedećih koraka:
    • Za 32-bitne verzije sustava Windows upišite sljedeće, a zatim pritisnite " Enter ":

      C:\Program Files\iTunes\iTunes.exe" /setPrefInt StoreActivationMode 0

    • Za 64-bitne verzije sustava Windows upišite sljedeće, a zatim pritisnite " Enter ":

      C:\Program Files (x86)\iTunes\iTunes.exe" /setPrefInt StoreActivationMode 0